Presă

Aparitii media

Primul hotel complet digitalizat din România se deschide în Constanța

Casa Hrisicos

Cele 23 de camere ale hotelului de 4 stele Casa Hrisicos, pot fi controlate integral, utilizând cele mai inovatoare soluții ale secolului XXI. Aplicația pentru smartphone Assa Abloy oferă acces atât pentru intrarea principală, cât și pentru ușa camerei. Iar prin aplicația Guest App by Pynbooking, totul este pus literalmente în mâinile oaspeților, de la rezervare până la check-out.

Pe baza ultimelor tendințe de călătorie și așteptări ale viitorului oaspete, hotelul oferă călătorilor viitorului o experiență hotelieră de neegalat.

Apariții în

Presă

Expunerea în diverse articole și apariții în presă a restarantului nostru din Constanța se bucură de o audiență sporită din partea dumneavoastră.

Fiind o locație centrală în Constanța, Casa Hrisicos, redă caracterul cultural și aerul poveștilor de demult oferind un meniu cu concept de High End Bistro.

Ore de

Deschidere

Suntem bucuroși să anunțăm că lucrările de renovare au fost finalizate, marea deschidere având loc în data de 1 iulie 2020. Echipa noastră vă sta la dispozitie 24/7 și așteaptă cu nerăbdare să vă întâmpine!

Date

Contact