Notice: wpdb::prepare a fost denumit incorect. Interogarea nu conține numărul corect de substituenți (2) pentru numărul de argumente trecute (3). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.8.3.) in /home/casahrisicos/public_html/wp-includes/functions.php on line 4152
Contact restaurant Casa Hrisicos >> Piata Ovidiu, Constanta

Contact

Contact

Casa Hrisicos

Restaurantul Casa Hrisicos se află în centrul orașului Constanța, în partea de Nord-Vest a pieței Ovidiu. Clădirea albă și impunătoare, construită în anul 1900 în stil neo-clasic cu accente de Art Nouveau, este ușor de observat și recunoscut, reprezentând un punct de reper în peisajul orașului în ultimele decenii.

Istoria clădirii Hrisicos este impresionantă, lucru ce se reflectă în personalitatea și aerul de poveste al restaurantului.

În piața Ovidiu se poate ajunge atât cu mijloace de transport în comun cât și cu mașina sau taxiul, fiind clădirea ce marchează trecerea de la zona stradală la zona pietonală.

Ore de

DESCHIDERE

Restaurantul Casa Hrisicos este momentan indisponibil. Pentru detalii referitoare la cladirea Casa Hrisicos din Piata Ovidiu ne puteti contacta la numarul: 0723.263.690

Date

Contact

Trimiteți-ne un

MESAJ