Evenimente

Sala evenimente

Evenimente corporate în incinta

Casa Hrisicos

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru organizări de evenimente corporate în incinta hotelului Casa Hrisicos.

Atât meniul atent creat, ambianța primitoare cât și simbolul și amplasarea restaurantului în centrul Constanței, în piața Ovidiu, ne recomanda drept o alegere excelentă pentru prânzuri de afaceri, sesiuni de afternoon tea, întâlniri și petreceri corporate.

Aceste evenimente pentru firme și oameni de afaceri organizate la restaurantul Casa Hrisicos din Constanța vor fi personalizate în funcție de dorințele dumneavoastră privitoare la meniu și servire.

Sala conferinte

Un eveniment durează o zi, amintirile durează pentru totdeauna

Evenimente Private

Când alegeți să celebrați zilele importante cu noi, echipa noastră se asigură că sărbătoarea dvs. este în cele mai bune mâini!

Fie că sunteți în căutarea unei săli de botez, fie aveți nevoie de un loc de nuntă în Constanța, un restaurant unde să vă celebrați aniversarea sau o locație pentru a marca un moment foarte special în viața voastră, Casa Hrisicos este soluția perfectă pentru dvs.

În cei 13 ani de experiență în domeniul ospitalității, am învățat cum să punem un zâmbet pe fețele oaspeților și cum să construim relații puternice, bazate pe satisfacție și respect reciproc.

În acest timp, noi, la Casa Hrisicos, am devenit fascinați de întregul proces de organizare a evenimentelor private și ne bucurăm foarte mult să-ți transformăm dorințele în imaginile și momentele la care ai visat.

Vă invităm în locația noastră din Centrul Vechi al Constanței, într-un salon de evenimente speciale de până la 70 de locuri, unde vă puteți bucura de un mediu elegant și rafinat.

Pentru mai multe detalii și rezervări, nu ezitați să ne contactați

VĂ AȘTEPTĂM!

Mai mult decât în ​​orice alt serviciu pe care îl oferim, în organizarea evenimentelor private intervine creativitatea, flexibilitatea și natura orientată către client, astfel încât să vă putem oferi momente frumoase de care vă puteți aminti cu drag. Vă ascultăm, vă înțelegem dorințele și începem să le îndeplinim, luând toate aranjamentele necesare, în funcție de feedback-ul dvs. și de standardele pe care le-am adoptat de-a lungul anilor.

Date

Contact

Trimiteți-ne un

MESAJ

Evenimente speciale la

Casa Hrisicos

Casa Hrisicos a organizat o evadare din cotidian prin punerea in piesei a unei piese de teatru ce a rememorat o parte dintre cele mai cunoscute piese ale lui Caragiale.

Pe data de 28 iulie, am avut onoarea de a fi din nou gazda lui Lache și Mache prin piesa de teatru întitulată „Conu’ Iancu la Casa Hrisicos”.