Pagina Dedicata COVID-19

Trăim într-o vreme a incertitudinii și provocărilor. Pe măsură ce situația din jur (COVID-19) continuă să evolueze, facem tot ce putem pentru a vă asigura siguranța pe durata șederii Dvs. la Casa Hrisicos. Bunăstarea oaspeților și membrilor echipei este prioritatea noastră.

Ca răspuns la prevenirea răspândirii coronavirusului, am implementat protocoale elaborate de curățare și igienă, elaborate în conformitate cu recomandările organizațiilor internaționale (OMS), precum și ale autorităților locale de sănătate.

Siguranța oaspeților și angajaților noștri este de o importanță extremă pentru noi. Casa Hrisicos a luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că oaspeții noștri vor avea o ședere sigură și plăcută.

Scopul nostru este de a minimaliza interacțiunea cu oaspeții noștri pentru a oferi experiența cea mai sigură!

Pentru siguranta dumneavoastră:

  • Fără personal la recepție

  • Check-in virtual, cu o zi înainte de ziua sosirii

  • Informații personale pe documente pe hârtie – Completarea informațiilor personale se poate face și prin intermediul aplicației mobile

  • A fost anulată predarea cardurilor cu cheie de plastic – Generarea virtuală a cheilor pentru aplicație

  • Deschiderea ușii este posibilă cu ajutorul aplicației Assa Abloy

  • Plată numerar și card, însă încurajăm efectuarea plății direct pe site-ul nostru

  • Comunicarea este posibilă online (rețele de socializare, Whatsapp, etc.) sau direct cu personalul hotelului

  • Check out virtual, prin Guest App, sau fizic

  • Returnarea cardului cu cheie din plastic sau anularea cheii virtuale la check-out

  • Generare numai factură electronică și trimitere prin e-mail

Scrisoare management

Personalul nostru a primit informații clare privind indicațiile oferite de autoritățile locale de sănătate (INSP – Institutul Național de Sănătate Publică, DSV – Direcția Sanitar-Veterinară, DSP – Direcția de Sănătate Publică).

În ceea ce privește măsurile luate, echipa Front Office este echipată cu termometre cu infraroșu pentru a efectua controale de temperatură a oaspeților, dacă este necesar. Personalul și oaspeții care au stări de febra, gripa sau probleme respiratorii sunt îndrumați și rugați să consulte imediat un medic.

Măsurile suplimentare includ instructajul personalului pentru consolidarea regulilor și practicilor de igienă personală bună, furnizarea de măști și mănuși medicale pentru personal și oaspeți, precum și plasarea soluțiilor dezinfectante pentru mâini în zonele de contact ale oaspeților, cum ar fi holurile hotelului. De asemenea, a fost acordată o atenție specială igienizării punctelor de contact publice, cum ar fi butoanele lifturilor, recepția și restaurantul. În plus, a fost intensificată dezinfectarea camerelor de oaspeți și a lenjeriilor.

Ședințele zilnice se desfășoară pentru revizuirea situației; suntem în continuă comunicare cu personalul și oaspeții pentru a-i ține la curent și pentru a-i sfătui cu privire la măsurile adecvate de luat.

Rămânem vigilenți și vom colabora strâns cu autoritățile pentru sănătatea și siguranța tuturor părților interesate.

Vă mulțumim că ați ales Casa Hrisicos și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm!

Logo oficial Casa Hrisicos

Înscrie-te la newsletter!

Date

Contact