Articol original pe Observator de Constanța
Un restaurant cu mult bun gust va fi deschis la intrare în Piaţa Ovidiu, în clădirea de pe str. Traian nr. 1, în care au funcţionat mai multe bănci, dar şi Hotelul Pelican, de-a lungul timpului. Acesta va fi amenajat la parterul imobilului Casa Hrisicos, şi va avea şi terase, totul în spiritul vremurilor demult apuse.
Cel mai probabil, noua unitate de alimentaţie publică va fi deschis pe 18 iulie, lucrările realizându-se la turaţie maximă şi se fac angajări, pentru ca totul să fie gata cât mai curând. În restul clădirii vor funcţiona un boutique hotel şi o cramă (la subsol), ce vor fi deschise la anul. Astfel, în Casa Hrisicos vă puteţi întoarce în anii 1900.
Ne dorim să onorăm personalităţile care s-au cazat în fostul hotel, Caragiale, Delavrancea, Take Ionescu, şi restaurantul va fi împărţit în mai multe părţi, care vor purta numele lor“, ne-a declarat Dragoş Panait, directorul executiv al Red Angus Stakehouse şi The Beef Club, cele două restaurante deschise în Capitală de noii patroni ai imobilului de la malul mării.
Potrivit chef-ului Michele Mingozzi, în noua unitate de alimentaţie publică vom putea servi produse proaspete şi de calitate, specialităţi din toate bucătăriile lumii.
Casa Hrisicos a fost reabilitată de S.C. Cezion Investment S.R.L. din Bucureşti, ai căror acţionari sunt Promotional Interservici S.R.L., Hollingworth Enterprises Limited (ciprioţii sunt asociaţi majoritari), Black Sea Hotel Investments S.R.L., Dragoş-Cristian Panait şi Simona Maria Luiza Panait.