Fel principal

SCOICI

proaspete (300 gr) în Curry galben (70 gr) și spumă de Chives

28 lei
CARACATIȚĂ LA GRĂTAR

(180 gr) pe cartofi cu muștar, salsa de măsline (100 gr)

44 lei
FILET DORADĂ CROCANT

(180 gr) ragout de ciuperci sălbatice, pesto cu busuioc (100 gr)

48 lei
FILET DE CALCAN LA ABUR

(180 gr) gătit în ragout de praz și broccoli, ceapă crocantă (80 gr)

54 lei
BIBAN DE MARE

la tigaie (180 gr) pe Risotto cu parmezan, vinaigrette cu trufe negre și eșalotă (100 gr)

58 lei
LIMBĂ DE VITA

(150 gr) cu Salsa Verde și sos de portocală (80 gr)

32 lei
PUI PREGĂTIT ÎN UNT

(180 gr) în stil Indian, cu linte și sos Raita (80 gr)

38 lei
CONFIT DE PUI

(150 gr) pe piure cu trufe, compot de măr și stafide, pregătit în casă (100 gr)

39 lei
BURGER CU CAȘCAVAL

(200 gr) și foie gras, avocado, sos peperonată. Servit cu cartofi prăjiți proaspeți (120 gr)

44 lei
ANTRICOT DE VITĂ

de Australia (200 gr) pregătit în vin roșu, servit cu orez Byriani cu legume (100 gr)

96 lei