Meniu mâncare

Pe când Ioan N. Roman cu maistrul Caragiale
Și Barbu Delavrancea dădeau pe gât ocale,
Chihlimbariu de Samoș, borco de Tenedos,
În odăița scundă din colț la Hrisicos
Punând modești la cale nu numai Poesia
Și Proza românească – ci însăși România”

Constantin N. Sarry

Aperitiv

RULADĂ DE VINETE LA GRĂTAR

în Balsamic, (150 gr) brânză feta, salată de roșii trase în sare și zahăr (70 gr)

21 lei
PACHEȚELE VIETNAMEZE PRĂJITE

(180 gr) cu rață (70 gr), și maioneză dulce picantă

22 lei
SALATĂ DE SEPIE

(120 gr) cu roșii cherry, capere și măsline negre Kalamata (70 gr)

35 lei
VARIETATE DE CONOPIDĂ

salată cu rucola, conopidă și trufe, supă cremă de conopidă (200 gr)

36 lei
ROȘIE CALDĂ RUMENITĂ

(120 gr) cu Buffalo Mozzarella și sos de busuioc (125 gr)

39 lei
BIBAN DE MARE

în crustă cu Wasabi (120 gr), maioneză chilli și salată din spaghete de legume (70 gr)

39 lei
FILE DE TON

(120 gr) în pudră de cacao, ceapă baby acrișoară prăjită (70 gr)

38 lei

Supă

SUPA CREMĂ RECE DE MORCOVI

cu portocală si coriandru (150 gr)

16 lei
CONSOMME DE FRUCTE DE MARE UȘOR PICANT

(80gr/150gr) cu ceapă roșie murată și fidea de orez

22 lei
SUPĂ CREMĂ DE BROCCOLI

cu ou de prepeliță poșat cu ulei de trufe (150 gr)

26 lei

Pasta & Risotto

LASAGNA

cu dovlecei (180 gr) și brânză de capră (50 gr)

26 lei
RAVIOLI

cu obraji de vită (140 gr) în sos de homar (50 gr)

29 lei
SPAGHETTI

cu icre uscate de calcan, (150 gr) usturoi prăjit, chili și ulei de măsline extra virgin (80 gr)

26 lei
PENNONI

(180 gr) cu fructe de mare în sos de roșii picant și usturoi

40 lei
BLACK RISOTTO

carpaccio de scoici, roșii uscate (180 gr) și spanac baby (80 gr)

45 lei

Fel principal

SCOICI

proaspete (300 gr) în Curry galben (70 gr) și spumă de Chives

28 lei
CARACATIȚĂ LA GRĂTAR

(180 gr) pe cartofi cu muștar, salsa de măsline (100 gr)

44 lei
FILET DORADĂ CROCANT

(180 gr) ragout de ciuperci sălbatice, pesto cu busuioc (100 gr)

48 lei
FILET DE CALCAN LA ABUR

(180 gr) gătit în ragout de praz și broccoli, ceapă crocantă (80 gr)

54 lei
BIBAN DE MARE

la tigaie (180 gr) pe Risotto cu parmezan, vinaigrette cu trufe negre și eșalotă (100 gr)

58 lei
LIMBĂ DE VITA

(150 gr) cu Salsa Verde și sos de portocală (80 gr)

32 lei
PUI PREGĂTIT ÎN UNT

(180 gr) în stil Indian, cu linte și sos Raita (80 gr)

38 lei
CONFIT DE PUI

(150 gr) pe piure cu trufe, compot de măr și stafide, pregătit în casă (100 gr)

39 lei
BURGER CU CAȘCAVAL

(200gr) și foie gras, avocado, sos peperonată. Servit cu cartofi prăjiți proaspeți (120 gr)

44 lei
ANTRICOT DE VITĂ

de Australia (200 gr) pregătit în vin roșu, servit cu orez Byriani cu legume (100 gr)

96 lei

FRIPTURI

VRABIOARĂ DE VITĂ Australia

(300 gr) servit cu cartofi prăjiți proaspăt tăiați SAU piure de cartofi, sos de vită și lămâie

99 lei

MUȘCHI DE VITĂ Australia

(250 gr) servit cu cartofi prăjiți proaspăt tăiați SAU piure de cartofi, sos de vită și lămâie

132 lei

ANTRICOT DE VITĂ Australia

(250 gr) servit cu cartofi prăjiți proaspăt tăiați SAU piure de cartofi, sos de vită și lămâie

140 lei

SURF&TURF

(180 gr) adaugă oricărei fripturi de mai sus o porție de creveți sau caracatiță

43 lei

Desert

SELECȚIE DE BRÂNZETURI INTERNAȚIONALE

(250 gr) servit cu biscuiți, sosuri speciale și fructe (70 gr)

34 lei
PRĂJITURĂ DE MORCOV

(120 gr) sos Zabaglione (70 gr)

18 lei
PANNA COTTA

(120 gr) cu salată de struguri și sos de fructe de pădure (100 gr)

22 lei
PRĂJITURĂ CU RICOTTA

(120 gr) înghețată de caramel, (70 gr) balsamic și chips de bacon

28 lei
BANANA TEMPURA

(120 gr), cu sos de ciocolată albă (70 gr)

32 lei
MILLEFEUILLE DE CIOCOLATĂ

(120 gr) mousse de căpșuni și burete de balsamic (100 gr)

33 lei
BRÂNZĂ DE CAPRĂ

(120 gr) cu vinaigrette și trufe negre (30 gr)

39 lei

Ore de

DESCHIDERE

Luni – Duminică:
12:00 pm – 12:00 am

Date

Contact