Notice: wpdb::prepare a fost denumit incorect. Interogarea nu conține numărul corect de substituenți (2) pentru numărul de argumente trecute (3). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.8.3.) in /home/casahrisicos/public_html/wp-includes/functions.php on line 4138
Evenimente corporate în incinta Casa Hrisicos

Evenimente

Evenimente corporate în incinta

Casa Hrisicos

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru organizări de evenimente corporate în incinta restaurantului Casa Hrisicos.

Atât meniul atent creat, ambianța primitoare cât și simbolul și amplasarea restaurantului în centrul Constanței, în piața Ovidiu, ne recomanda drept o alegere excelentă pentru prânzuri de afaceri, sesiuni de afternoon tea, întâlniri și petreceri corporate.

Aceste evenimente pentru firme și oameni de afaceri organizate la restaurantul Casa Hrisicos din Constanța vor fi personalizate în funcție de dorințele dumneavoastră privitoare la meniu și servire.

Pentru mai multe detalii și rezervări, nu ezitați să ne contactați

VĂ AȘTEPTĂM!

Date

Contact

Trimiteți-ne un

MESAJ

Evenimente speciale la

Casa Hrisicos

Casa Hrisicos a organizat o evadare din cotidian prin punerea in piesei a unei piese de teatru ce a rememorat o parte dintre cele mai cunoscute piese ale lui Caragiale.

Pe data de 28 iulie, am avut onoarea de a fi din nou gazda lui Lache și Mache prin piesa de teatru întitulată „Conu’ Iancu la Casa Hrisicos”.